top of page
4X1A6654-2.jpg

WITH LOVE WE PRESENT

Our Guided Sessions

At Inner Patience we offer various healing sessions, such as Reiki, Sound Therapy, Consultation and Yoga. We do both private, group sessions and corporate events. If you have any questions regarding one of our sessions, please don't hesitate to contact us at contact@innerpatience.com

Testimonials

SAID BY CLIENTS

"Inner Patience är för min en reflektion av Josephine och Hesams personligheter. Det som gör den unik är kombinationen av Yoga, Reiki och Soul Healing men även intentionen de har när dem vägleder oss till en inre plats av styrka och självläkning. En plats där hela jag blir sedd och vägledd genom deras artistiska handkraft. Har bara kärlek till dem för det arbete de gjort för mig och alla omkring mig."

DOCTOR DIAMANTIS,  38 år

“Josephine höll ett fantastiskt space under vår Reiki 1 Training. Hon är en naturlig lärare och verkligen begåvad i det hon gör. Kursen var en perfekt blandning mellan teori och praktik. Under sessionerna lyssnade hon, vägledde och lät mig växa till nivåer jag inte ens visste fanns.”

JOSEFIN GULLBRANDSSON, 30 år

”Oavsett vilken typ av session eller workshop jag varit på med Josephine och Hesam går jag alltid därifrån med mer kärlek i hjärtat. Dom hjälper mig att hjälpa mig själv till mer läkning, acceptans och förståelse inom mig själv. Dom bjuder sannerligen in mig till en djupdykning i mitt inre universum. Jag rekommenderar Inner Patience till alla som bär på längtan efter balans i livet. Tack för allt ni gjort för mig!”

LINDA LARSSON, 30 år

bottom of page